Welkom in het Loket

Mijn naam is Nick Horemans. Samen met mijn vrouw Inge Verswijvel zag ik het station van Nijlen als een nieuw begin, ons avontuur.

In 2017 stond het stationsgebouw te koop, we waren meteen verliefd op het gebouw dat een rijke geschiedenis uitstraalt en waardat we vroeger zelf al eens een ticketje kochten om de trein te nemen.

In 2018 besloten we dan ook om het station te kopen. We kochten het gebouw om er een mooie, unieke feestlocatie van te maken.

We hebben getracht om het gebouw te behouden in zijn oorspronkelijke schoonheid, daarom is er aan de buitenkant weinig veranderd en hebben we met veel zorg de gevel, het dak en de ramen gerenoveerd.

De binnenkant is wel erg veranderd maar ook hierbij hebben we getracht om de authentieke elementen zoals de balken, de trap en de authentieke vloeren in de kantoren te behouden.

Ook het loketraam hebben we laten restaureren en staat in de feestzaal te pronken, vandaar de naam ‘Het Loket’.

Feestzaal Het Loket heeft een modern, strak interieur en er werd gewerkt met aangename houtsoorten om een warme sfeer te creëren. Deze multifunctionele zaal leent zich voor bedrijfsfeesten, seminaries, productvoorstellingen, privéfeesten, babyborrels, huwelijksfeesten, communiefeesten, ...


Samenkomen in Het Loket is genieten van authenticiteit, romantiek en pure klasse.

Nick Horemans