Feestzaal

Gezellig genieten met familie en vrienden in een authentiek kader.

Op deze schitterende locatie kan je terecht voor verschillende aangelegenheden. Of u nu een babyborrel, een communiefeest, een jubileum, een huwelijk, … te vieren heeft. Bij Het Loket bent u aan het juiste adres.

De zaal kan zowel voor kleinere groepen als voor grotere groepen smaakvol worden ingericht.

Wij werken samen met cateraars die al jarenlang ervaring hebben in de keuken. Ze zijn zeer gevarieerd. Kiest u voor een food truck, BBQ of voor een meergangen diner aan tafel? Alles is mogelijk. Bekijk het allemaal in catering.

Bent u geïnteresseerd in het huren van onze feestzaal? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U bent ook steeds welkom om de zaal ter plaatse te komen bekijken. U vindt al een voorsmaakje bij onze foto’s.

Photo Booth

Onze photobooth huren, is de perfecte manier om de mooiste momenten van uw feest vast te leggen, samen met uw dierbaren. Met onze leuke accessoires zullen uw gasten geweldige foto’s maken, die u voor altijd kunt koesteren. Biedt een plek in het gastenboek aan, zodat er iets leuks geschreven wordt naast de genomen prints. Deze worden volledig in thema gepersonaliseerd, met een professioneel grafisch ontwerp.