Feestzaal

Een unieke plek om te genieten van hemelse smaken.

Kiest u voor een food truck, BBQ of voor een meergangen diner aan tafel?

Wanneer u beslist om uw feest in het mooie voormalige stationsgebouw Het Loket te geven, kan u verder beginnen plannen.

U kan kiezen uit één van de volgende cateraars. Zij kunnen u ook helpen bij de invulling van de sfeer die u wenst. Zij zorgen voor het lekkere eten en ook voor de goede bediening. Indien u wenst, nemen zij ook de hele organisatie op zich: zoals aankleding van de zaal in een bepaald thema.

Met een intakegesprek helpen we je graag bij je keuze voor een geschikte cateraar.

Huren zonder cateraar?

Ambrosia Fijnkeuken

Nadat hij jarenlang achter het fornuis van sterrenrestaurants heeft gestaan, startte chef-kok Kurt Van den Broeck zijn eigen cateringbedrijf. Hij beheerst dan ook het gastronomisch metier tot in de puntjes. 

Wenst u een kleinschalig etentje in een intieme sfeer? Een uitbundig familiefeest? Of een indrukwekkend bedrijfsevenement? Bij Ambrosia Fijnkeuken kan het allemaal!

Brasserie Criterium

De kracht van Criterium, uitgezonderd de uitstekende keuken en de perfecte service, zijn de innoverende gerechten vanuit onze keuken in een gezellig kader. Na kennismaking en persoonlijk gesprek trachten we al uw wensen te vervullen. Zo bouwen we samen een vertrouwensrelatie op die zal uitmonden in een schitterend feest zodat u enkel maar hoeft te genieten.

Burgers And Grill

In onze thuisbasis te Nijlen verzorgen wij al jarenlang lekkere broodjes en smaakvolle gerechten in onze broodjeszaak/Bistro Breadgarden. Wij komen persoonlijk bij u thuis of tot de feestlocatie om uw gerechten te bereiden in een aangepaste setting. Het centrale hart van heel dit gebeuren: Onze authentieke houtskoolbarbeque.

Bel ons gerust op of spring eens binnen met al uw ideeen of vragen. Wij zorgen er samen voor dat uw gelegenheid onvergetelijk wordt.

Feestverhuur Van Rompaey

De inrichting van uw idee wordt verzorgd met kwalitatief materiaal dat gaat van budget, klassiek tot de meest trendy feestmaterialen.  Wij verhuren meubilairkeukenmateriaaltoestellen en alle tafelbenodigdheden.

Indien wenselijk, vind u bij Feestverhuur Van Rompaey het comfort van één aanspreekpunt voor de gehele organisatie.  Door onze expertise weten wij ons bij te staan door de juiste leveranciers en specialisten zodoende deze extra service te kunnen aanbieden.

FilipPuur

Het adres voor stijlvol feesten!

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag? Een geboorte? Een communie- of lentefeest? Een trouwpartij , jubileum of bedrijfsfeest? Of organiseert u graag een gezellig diner met vrienden omdat u er nu eenmaal zin in heeft?

U zorgt voor de gasten, FilipPuur voor de rest.

MI! Streetfood

Herinner je je nog hoe het was om door kleine straatjes te kuieren en te genieten van streetfood? De geur, de smaaksensaties, de omgeving? Of wil je nieuwe smaakprikkels ervaren? Dat is Mi! Streetfood, een culinaire reis langs continenten en landen waarbij het gaat over jou, je feest en je wens om er een succes van te maken.

Smaakmakers

Inspelend op nieuwe trends en kooktechnieken en met respect voor de traditionele keuken, bieden wij samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en goed opgeleide medewerkers u en uw gasten een complete smaak- en belevingssensatie. Bij ons is het altijd een reden om te feesten. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren. Wij bieden u met plezier een hapklare oplossing aan voor uw feest.

 

Huren zonder cateraar?

Onze cateraars zorgen ook voor de bediening van uw feest maar het is ook mogelijk om onze feestzaal te huren zonder cateraar. Het is niet mogelijk om zelf een externe cateraar mee te brengen maar wij kunnen indien jullie dit wensen zorgen voor een broodjesmand, frietkraam,… Wij zorgen dan voor een ervaren barman en/of kelner om u feest in goede banen te leiden. Ons ervaren personeel weet alles over de werking van de zaal en zorgt ook voor de ontvangst van de gasten en het afsluiten bij het einde van uw feest.